На юного українського футболіста претендують одразу три бельгійські клуби

0
8
На юного українського футболіста претендують одразу три бельгійські клуби
Президент "Руху" Григорій Козловський розповів про інтерес іноземних клубів до нападника львівської команди Миколи Кухаревича.

"Ми знайшли молодого футболіста, якому тоді було 18 років, – Миколу Кухаревича. Так виглядало, що він був нікому не потрібний. Ми його запросили до себе. Якщо є умови для тренувань, це дає свій результат. Пише Футбол 24.

"Сьогодні у мене на столі лежить 3 пропозиції з Бельгії. Генеральні директори і скаути приїжджають на гру з СК Дніпро-1, їдуть дивитися на нього наживо. Будуть пропозиції, я це розумію і знаю.

Я на це дивлюся нормально, адже це пропозиції від хороших європейських клубів, грандових клубів Бельгії. Дати молодому футболісту поїхати грати в Європу – це для нас велика честь", – сказав Козловський в ефірі ютуб-каналу "Руху".

19-річний нападник у нинішньому сезоні провів 11 матчів у чемпіонаті України, не відзначившись результативними діями. Водночас Кухаревич яскраво проявив себе у складі молодіжної збірної України – нападник забив 3 голи у листопадових матчах відбору на чемпіонат Європи U-21 проти однолітків з Мальти та Північної Ірландії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні