Поширення коронавірусу сповільнилося - МОЗ

0
4
Поширення коронавірусу сповільнилося - МОЗ
Летальність від коронавірусу в Україні одна з найнижчих серед країн Європи, запевнив Максим Степанов.

Введені в Україні протиепідемічні обмеження, включаючи карантин вихідного дня, принесли результати. Швидкість поширення коронавірусу COVID-19 сповільнилося. Про це сказав глава МОЗ Максим Степанов на брифінгу в суботу, 5 грудня

За його словами, влада не отримала максимального результату, але карантинні обмеження зупинили ураганне поширення хвороби.

"Ми вже четвертий день бачимо, що ці цифри менші, ніж ті, які були тиждень тому. У нас сьогодні 13 825 хворих за минулу добу, а в суботу минулого тижня було 16 294. Тобто майже на 2,5 тисячі осіб захворіло менше", - сказав Степанов.

Він додав, що летальність від коронавірусу в Україні одна з найнижчих серед країн Європи.

"Якщо подивитися за відсотками летальності, а він у нас один з найнижчих в Європі, він становить близько 1,7%. Це основний результат. Ми зберегли життя щонайменше 42 осіб", - наголосив міністр.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні