--> «Здоров'я важливіше економіки»: радник Зеленського заявив, що повний локдаун в Україні можливий | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Здоров'я важливіше економіки»: радник Зеленського заявив, що повний локдаун в Україні можливий

0
30
«Здоров'я важливіше економіки»: радник Зеленського заявив, що повний локдаун в Україні можливий
У разі різкого зростання захворюваності на коронавірус в Україні влада може піти на введення тотального локдауну.

Повідомляє НВ.

Про це в ефірі телеканалу Україна 24 повідомив радник президента з економічних питань Олег Устенко.

«Чіткої прогнозованості з точки зору того, чи буде введено локдаун і наскільки ймовірно, що він може бути введений, звичайно, немає. Але ті математичні моделі, які використовуються в Офісі президента, вони базуються на тому, що локдаун має бути введено, якщо різко збільшується кількість хворих на Covid-19… Також йде постійна зв’язка з Міністерством охорони здоров’я. Але точно виключати введення локдауну я б не став. Це можливо», — заявив він.

При цьому радник Зеленського зазначив, що такий крок буде серйозним ударом по економіці країни.

«Але коли приймаються подібного роду рішення, то очевидно, що питання, пов’язані з економікою, відразу йдуть на другий план, а на першому плані - питання здоров’я нації, населення», — додав Устенко.

Чи чекає на Україну тотальний локдаун?
Глава уряду Денис Шмигаль заявив, що уряд розглядає план введення жорсткого локдауну в Україні, проте це лише запасний варіант на випадок, якщо не спрацює карантин вихідного дня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
30

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні