TikTok збільшив важелі контролю батьків за дітьми

0
6
TikTok збільшив важелі контролю батьків за дітьми
Можливості батьківського контролю розширила соціальна мережа коротких відео TikTok.

Тепер дорослі можуть убезпечити дітей від небажаного контенту, пише "Українська правда".

TikTok на початку 2020 року дозволив створення спільного облікового запису зі своїм підлітком. Це давало змогу налаштування конфіденційності.

У квітні соціальна мережа дозволила батькам: вирішувати, чи може підліток шукати відео, користувачів, хештеги чи звуки; встановлювати час, який може витрачати дитина на TikTok; обмежити контент, який з'являється в стрічці.

Після оновлення інструменту "Сімейні налаштування" батьки можуть також: вирішити, хто може коментувати відео дитини - усі користувачі чи лише підписники; визначити, хто може бачити обліковий запис; обмежити іншим користувачам можливість бачити відео, які сподобалися дитині.

Правила безпеки TikTok забороняють батькам читати особисті повідомлення дітей.

У соцмережі є чітко сформована аудиторія – це користувачі від 13 до 25 років. Сам TikTok є однією з найпопулярніших платформ у світі. З часу створення її встановили понад 2 млрд разів. Світова аудиторія TikTok станом на липень 2020 року зросла до 700 млн активних користувачів щомісяця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні