Українці розробили гру «Відшмагати Путіна»

0
Українці розробили гру «Відшмагати Путіна»
Програму вже атакують ботоферми ФСБ Росії. Більше того, на email розробників надходять погрози та прокляття.

Українські та опозиційно налаштовані білоруські програмісти створили гру для зняття стресу під час війни. Вона називається Kick the Pu - Відшмагати Путіна! Це пригодницька антистрес-гра, яка дає мешканцям нашої країни можливість "випустити пару" та вивільнити негативні емоції в ігровій формі, повідомляє прес-служба.

У грі користувачі пропонують вистрілити з джавеліна або кинути в президента країни-агресора Росії Володимира Путіна гранату. Також є можливість цькування та висміювання над Путіним та його прихильниками - "главою" Білорусі Олександром Лукашенком, главою Чечні Рамзаном Кадировим або відомим російським військовополоненим Чмонею.

Завантажити гру вже можна в App Store та Google Play у будь-якій країні світу, крім Росії та Білорусі.

Крім того, граючи в Kick the Pu, кожен робить добру справу, допомагаючи військовим. У безкоштовній версії гри присутня реклама, більшість доходів від якої буде відправлено на підтримку ЗСУ.

Більше того, за 99 центів можна купити преміум версію гри, всі гроші від якої підуть на лікування бійців.

"У березні 2022 року ми вирішили зробити просту антистрес-гру, в якій кожен українець зміг би познущатися з Путіна. Протягом кількох днів ми зібрали команду з розробників, художників, аніматорів - білорусів та українців, які були готові допомогти реалізувати такий соціальний проект на безоплатній основі", - розповів один із розробників Влад Сень.

Він зазначив, що перша версія гри була готова вже за три тижні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні