Від COVID-19 помер керівник Гнідавського цукрового заводу

0
-2
Від COVID-19 помер керівник Гнідавського цукрового заводу
Сьогодні, 17 листопада, перестало битися серце директора Гнідавського цукрового заводу Новосада Ростислава Павловича. Він помер внаслідок ускладнень, спричинених коронавірусною хворобою. Про це йдеться на офіційному сайті Гнідавського цукрового заводу.

Ростислав Павлович народився у Турійську, втім, пізніше сім’я вимушена булa переїхати до Володимира-Волинського. У Княжому місті Ростислав Павлович із відзнакою закінчив школу №5 та вступив на навчання до Львівського державного університету імені Івана Франка на механіко-математичний факультет. За час навчання зарекомендував себе як старанний студент, вчився відмінно, тож отримував підвищену стипендію та отримав можливість працювати на підприємствах оборонного комплексу.

Першу роботу Ростислав Павлович знайшов у рідному місті – старшина варти порядку представника Президента у Володимирі-Волинському у далекому 1992 році. Пізніше Ростислав Новосад працював лаборантом, вчителем математики, інформатики та трудового навчання у місцевому педагогічному училищі, зрештою, потрапив на роботу до райдержадміністрації. Там кар’єра складалася стрімко і вже в 29 років Ростислав Павлович став заступником голови райдержадміністрації.

Робота Ростислава Павловича в РДА випала на складні часи у державі, коли не виплачувалися заробітні плати, пенсії та інші соціальні виплати.

«Переживав за кожну людину, просто не міг дивитися в очі старенькій бабці, котра просила хоч пару копійок, бо 9 місяців нічого не отримує і ні за що їй купити шматок хліба», – пригадував Ростислав Павлович.

Однак, команді, у якій тоді працював Ростислав Новосад, вдалося успішно пройти ці випробування і практика Володимир-Волинської РДА стала прикладом для всієї області. Відтак Ростислава Павловича запросили на роботу до Волинської ОДА, а вже звідти він потрапив на Гнідавський цукровий завод, відразу обійнявши посаду заступника голови правління. Це було у 2005 року. За 15 років керівництва Ростиславу Новосаду не просто вдалося втримати цукровий завод на плаву, а й істотно його розвинути. Серед колективу Ростислав Павлович завжди користувався повагою та авторитетом, запам’ятався як відмінний професіонал та надзвичайно світла людина.

Колектив «Волинь 24» висловлює щирі співчуття родині у зв’язку із непоправною втратою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні