У підручнику з хімії переконують, що сода лікує онкозахворювання

2
3
У шкільному підручнику з хімії для учнів дев'ятого класу опублікували дані про те, що сода нібито має профілактичні та лікувальні властивості при онкозахворюваннях, пише Курс України.

Його автори послалися на сайт Асоціації пенсіонерів України

На це звернула увагу користувач Facebook, педагог Інна Доміна.

"Коли вже нарешті в підручниках будуть подаватися новини сучасної науки, а не тренди нетрадиційної медицини з сайту Асоціації пенсіонерів?", - написала вона.



Даний підручник був виданий у 2017 році, він рекомендований Міністерством освіти і науки України.

У другому параграфі говориться, що водний розчин соди слід пити для "профілактики і лікування онкозахворювань, пом'якшення кашлю при застуді" і при деяких інших хворобах.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сода дійсно лікує деякі види онкозахворювань!Моїй бабусі поставили діагноз рак шлунку 4-ї стадії і прогнозували максимум рік життя.Мама жила в Італії і почула про цю теорію лікаря Туліо Сімончіні.Бабуся лікувалась за цим методом прожила ще 12 років і померла від старості...Нажаль лікарі та фрмацевти ніколи не визнають дешевого способу боротьби з раком...На кону мілльярди...
Відповісти
Біда в тому, що сучасна медицина націлена на кількість (прибутки фармації) а не на якість (здоров‘я людей)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні