Суд закрив провадження у справі «Роттердам+»

1
6
Суд закрив провадження у справі «Роттердам+»
Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду закрила апеляцію у справі «Роттердам+», адже заявник відкликав своє оскарження. Про це йдеться у повідомленні суду й Центру протидії корупції.

Пише Бабель.

ЦПК зазначає, що заявник — це колишній депутат Віктор Чумак, який подавав апеляцію на рішення судді Катерини Широкої, яка відмовилася відновлювати справу «Роттердам+». Причина відмови — є вже рішення іншої судді відновити справу.

Нагадаємо, наприкінці серпня стало відомо про рішення Спеціалізованої антикорупційної прокуратури закрити справу «Роттердам+» начебто на підставі експертизи, яка не виявила збитків. НАБУ заявило, що оскаржуватиме це рішення, оскільки воно суперечить засадам верховенства права.

Наприкінці вересня Вищий антикорупційний суд вирішив не поновлювати розслідування у справі «Роттердам+», але врешті у жовтні поновив його.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рагулiв знову поставили на колiна
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні