Українці створили найкращий електробайк в світі. ВІДЕО

1
-1
Українці створили найкращий електробайк в світі. ВІДЕО
Команда медіапроекту Ukraїner спільно з Greencubator здійснила "Зелену експедицію". Її результатом стане серія історій про українські бізнеси, що впроваджують кліматичні інновації та зменшують викиди парникових газів в атмосферу. Про це пише
">24 канал.

Це компанії, що знаходять новітні рішення у галузях будівництва, транспорту, альтернативних джерел енергії, сільського господарства тощо. Героями першої історії стала українська компанія Delfast, пише Ukrаїner.

Delfast створила електробайк, який може проїхати на одному заряді батареї довше, ніж будь-який інший у світі. Вони працюють з міжнародними клієнтами та розробляють нові моделі не тільки для розваг, а й для професійного використання.

Засновник компанії Данило Тонкопій. наголосив, що 99% електробайків використовують для розваги: щоб покупець на вихідних поїхав у парк або в магазин.

Їхня мета – більше фанова, це іграшка. А ми перетворили електробайки в справді професійний транспорт, який може їздити цілий день,
– зауважив він.

Компанія Delfast запрацювала в Україні з 2014 року як служба доставки. Із вибором транспорту одразу виникли проблеми, тому було вирішено створити свої електробайки, над розробкою яких працювали українські інженери.

З часом вони зробили неможливе – велосипед, який може проїхати на одному заряді 370 кілометрів. І продемонстрували це, встановивши світовий рекорд.

Завдяки своїм електровелосипедам компанія Delfast вже скоротила викиди СО2 у атмосферу на понад мільйон тон (станом на 2020 рік), і ця цифра продовжує рости з кожним днем.

"Я радий, що людство схаменулося і від бензинового транспорту почало переходити до електричного – більш екологічного і чистого", – зазначив Тонкопій.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От як почнуть масово викидати відпрацьовані акумулятори то пафос від "екологічності" зменшиться. (для довідки, я не фанат ДВЗ)
Відповісти