Степанов хоче дозволити укладати декларацію з лікарем онлайн

0
-4
Степанов хоче дозволити укладати декларацію з лікарем онлайн
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов, який зараз хворіє на коронавірус, заявив, що у відомстві розглядають можливість підписання декларацій з сімейними лікарями онлайн. Про це міністр сказав у відеозверненні у неділю, 15 листопада, пише Захід.нет.

«Необхідно вирішити проблему підписання декларації з сімейними лікарями онлайн. У людей, хворих на Covid-19, має бути така можливість. Впевнений, що нам вдасться з цим розібратися вже цього тижня», - написав Степанов.

Він додав, що на понеділок, 16 листопада, призначено нараду із заступниками щодо питання створення бази лікарів, які будуть оперативно консультувати пацієнтів, в яких ще немає декларації з сімейним лікарем, щодо лікування коронавірусної хвороби вдома. «Адже це справді дуже типова ситуація, коли в людини немає сімейного лікаря, і вона не знає, до кого звертатися», - зазначив Степанов.

За його словами, виходячи з того, що певна кількість громадян не підписали декларацію з сімейним лікарем, необхідно зробити так, щоб вони все ж отримували контакти лікаря, який буде вести їх весь час захворювання та призначати лікування. Степанов зауважив, що такі лікарі мають бути в усіх регіонах України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні