Матч Ліги націй Швейцарія - Україна може не відбутися

0
2
Матч Ліги націй Швейцарія - Україна може не відбутися
Проведення матчу Швейцарія - Україна поки під питанням.

Офіційний сайт Української асоціації футболу підтвердив інформацію про ще один спалах коронавірусу в збірній України. Відзначимо, що напередодні вильоту до Швейцарії всі тести гравців збірної України показали негативний результат, але в понеділок вранці з лабораторії прийшла додаткова інформація.

Як виявилося, тести трьох гравців - Едуарда Соболя, Євгенія Макаренка і Дмитра Різника вчора мали статус умовно негативних. Після додаткового дослідження медики виявили COVID-19. Три гравці відразу ж були ізольовані в своїх готельних номерах.

Таким чином, проведення матчу Ліги націй Швейцарія - Україна поки залишається під питанням. Рішення про проведення матчу буде приймати УЄФА разом з владою Швейцарії. Не виключено, що в день матчу гравцям збірної України доведеться пройти ще одне тестування. Поки рішення немає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні