У Франкфурті поліція водометами розганяє акцію проти карантину

0
-5
У Франкфурті поліція водометами розганяє акцію проти карантину
У німецькому Франкфурті на Майні сьогодні протестують проти введених урядом обмежень задля стримування поширення коронавірусу. Поліція вдалася до спеціальних засобів, щоб розігнати протестувальників.

Пише РБК.

Спочатку силовики закликали протестувальників припинити акцію та розійтися. У разі невиконання цих вимог вони погрожували застосувати водомети.

Оскільки протестувальники не виконали вимог, то силовикам довелося перейти до спецзасобів. Мітингарів спробували розігнати двома водометами. Відео з розгоном демонстрантів вже розмістили в соцмережах.

Нагадаємо, 2 листопада Німеччина ввела жорсткі обмеження через зростання захворюваності на коронавірус. В країні, зокрема, заборонили роботу ресторанів, барів та кінотеатрів, а в громадських місцях не можна збиратися великими компаніями.

Крім того, Німеччина змінила карантинні правила для тих, хто в'їжджає на її територію з країн, де несприятлива епідемічна ситуація. Зокрема, Німеччина скоротила термін обов'язкової самоізоляції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні