--> Протести в Німеччині через карантин: затримано близько 200 осіб | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Протести в Німеччині через карантин: затримано близько 200 осіб

0
-3
Протести в Німеччині через карантин: затримано близько 200 осіб
Також під час акції протесту постраждали дев'ять поліцейських

Інформує Парламент.

В столиці Німеччини Берліні проходить акція проти розширення повноважень уряду у стримуванні пандемії. У ході протестів правоохоронці затримали 190 осіб та використали водомети.

Про це повідомляє пресслужба поліції Берліна в Twitter.

Станом на 14:00 (15 за київським часом - ред.) було проведено 190 затримань. Дві людини відразу постануть перед судом, - йдеться в повідомленні.

Окрім цього, поліція застосувала водомети, щоб розігнати демонстрацію противників карантинних обмежень. Про це свідчать дописи користувачів у Twitter.

Перед цим правоохоронці звернулися через Twitter до організаторів протестної акції з вимогою вплинути на демонстрантів, щоб ті дотримувалися вимог щодо масок та соціальної дистанції. Утім, чимало учасників багатотисячної акції не дотримувалися цих гігієнічних вимог, передає DW.

Протести відбуваються через засідання німецького Бундестагу, на якому обговорюються поправки до закону про захист від інфекційних захворювань, що покликані забезпечити правові підстави для запровадження обмежувальних заходів під час пандемії COVID-19. Порядок у столиці Німеччини забезпечують близько 2000 поліцейських.

Нагадаємо, що наприкінці жовтня уряд Німеччини вирішив посилити карантинні обмеження по всій країні терміном на один місяць через погіршення ситуації з розповсюдженням коронавірусу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні