Увага, шахрайство: як на Волині дурять з наймом житла

2
-6
Увага, шахрайство: як на Волині дурять з наймом житла
Молода жінка на cайті OLX, знайшла, як їй здалося, там, де треба, й таку, як потрібно, квартиру для оренди й від радості перерахувала начебто її власниці плату за житло. Відразу аж 6400 гривень.

Із тієї хвилини радість винаймачки житла зникла, як на воді булька. Разом із шахрайкою - в поза зону досяжності, пише Волинь.

Бути дуже перебірливими, обачними, недовірливими, вирішивши скористатися послугами сумнівних оголошень на сайтах, радять рожищенські поліцейські.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чому тільки на Волині? дурять вже дуже давно, почалось це дуже давно, як тільки з'явилась послуга з переказу на картки. Раніше - люди взагалі не боялись перераховувати гроші.Злочинці - брали гроші за квартири в Криму, результат - відомий.
Відповісти
Не уявляю, як можна зняти житло просто по фото. Я розумію, наприклад, якісь речі купувати, скажімо на Віоліті, бо того більше ніде не знайти, а квартир нині багато здають, іди дивися та й вибирай
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні