Мали дуже важкий перебіг хвороби: що відомо про померлих від коронавірусу волинян

0
-5
Мали дуже важкий перебіг хвороби: що відомо про померлих від коронавірусу волинян
За останню добу на Волині померло внаслідок ускладнень від коронавірусної інфекції семеро волинян. Усі вони мали дуже важкий перебіг хвороби. Про це стало відомо під час чергового брифінгу в ОДА 5 листопада.

Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко зазначила, що ситуація на Волині залишається складною та напруженою, а кількість хворих продовжує зростати.

Зокрема, на Волині за останню добу виявили 345 нових хворих коронавірусом. На жаль, від ускладнень коронавірусу померли 7 людей.

"Це мешканці Володимир-Волинського, Ковельського, Ківерцівського, Ратнівського, Іваничівського, Любешівського та Луцького районів. Померлі були віком від 48 до 93 років. У всіх випадках мав місце дуже важкий перебіг коронавірусу, ускладнений гострим респіраторним дистрес-синдромом, пневмоніями та супутніми хронічними захворюваннями", – зазначила Наталія Янко.

За її словами, летальність в област зберігається на стабільно високому рівні і перевищує згальнодержавний показник, який становить 2 %, тоді як загалом в Україні – 1,9 %.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні