СБУ провела антитерористичні навчання у виправній колонії. ФОТО. ВІДЕО.

0
6
СБУ провела антитерористичні навчання у виправній колонії. ФОТО. ВІДЕО.
Служба безпеки України провела антитерористичні тренування на території однієї з виправних установ у Галицькому районі Івано-Франківщини.

Про це повідомляє Шо.там з посиланням на пресслужбу СБУ.

За легендою навчань, засуджені бойовики так званої «ДНР» захопили в заручники працівника охорони, заволоділи зброєю і забарикадувалися у будівлі колонії. «Злочинці» висунули антиукраїнські вимоги та домагалися звільнення для себе та одного з ватажків проросійських незаконних збройних формувань. У цей час інші засуджені вчинили в колонії заколот.

До нейтралізації терористичної загрози були негайно залучені регіональні підрозділи СБУ, Державної кримінально-виконавчої служби, Нацгвардії, Нацполіції, ДСНС, ДПСУ та інші суб’єкти боротьби з тероризмом.



За інформацією, після переговорів координаційна група Антитерористичного центру при регіональному управлінні СБУ прийняла рішення про силове захоплення «терористів» та звільнення заручника. Водночас сили підрозділу Державної кримінально-виконавчої служби «Циклон» вгамували “бунт”, а рятувальники ДСНС загасили “пожежу”, вчинену “заколотниками”.




За підсумками навчань визначено напрямки подальшого покращення координації та підвищення рівня готовності суб’єктів боротьби з тероризмом до виконання завдань за призначенням.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні