Рибалки запустили в Стир більш як тонну коропа та щуки. ФОТО

1
-2
Рибалки запустили в Стир більш як тонну коропа та щуки. ФОТО
2 листопада 2020 року відбулося зариблення річки Стир, у межах м. Луцьк Волинської області. Вселення здійснювалося з ініціативи та коштом небайдужих рибалок-любителів та активних лучан. Мета акції - відтворення популяцій аборигенних видів риб.



Так, у річку вселено 825 кг/2 660 екз. дволіток коропа, середньою вагою однієї особини близько 300 грамів . Також вселено 510 кг/2 038 екз. щуки, середньою вагою близько 250 грамів/екз.



Контроль за проведенням робіт із вселення водних біоресурсів здійснювали працівники Волинського рибоохоронного патруля, Держекоінспекції у Волинській області та відділу екології Луцької міської ради.



Зарибок було вирощено в ставовому рибному господарстві у с. Холонів Горохівського району Волинської області. Він відповідає ветеринарно-санітарним вимогам про відсутність небезпечних захворювань.








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І попливе отой "зарибок'' вниз за течією.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні