Саудівська Аравія вкладе $ 2,1 млрд в освоєння космосу

3
4
Саудівська Аравія вкладе $ 2,1 млрд в освоєння космосу
Національне космічне агентство Саудівської Аравії отримає великі інвестиції в космічну програму країни.

Пише Кореспондент.

Влада Саудівської Аравії планує значні вкладення в розвиток власної програми з освоєння космосу. До 2030 року країна повинна збільшити її фінансування на 8 мільярдів ріалів (2,1 млрд доларів).

Вкладення передбачені в рамках плану економічної диверсифікації. Він, зокрема, спрямований на залучення іноземних інвестицій і створення тисяч робочих місць для молодих саудівців.

Національне космічне агентство Саудівської Аравії (SSC), створене наприкінці 2018 року, представило на розгляд уряду План з розвитку космічної програми. Як очікується, він буде оприлюднений пізніше в цьому році.

64-річний принц Султан ібн Салман Аль Сауд, глава SSC ​​і перший космонавт арабської країни, зазначив, що в космічній сфері є безліч можливостей. І Саудівська Аравія має намір максимально використовувати їх. Нагадаємо, що в 1985 році принц літав в космос на борту американського корабля Дискавері.

Принц Султан ібн Салман Аль Сауд, який протягом 18 років очолював Комісію з туризму і спадщини Саудівської Аравії, також зазначив, що Королівство прагне стати глобальним гравцем в космічній галузі. І що освоєння космосу подарує нові перспективи для багатьох поколінь саудівців.

За словами принца, країна планує підписати низку угод з космічними агентствами США, Росії, Китаю, Індії й ОАЕ.

Теги: Космос
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нема там нафти !!!!!!!!!
Відповісти
Прохання своїх сидіти на землі і нікуди не лізти. В небо лізти не можна, в космос тимбільше нікого пхати не можна. Небо й так дуже гарне, його чіпати не треба. Натомість потреба і нужда в деревах, лісопосадці, озелененнях, лісах, лісових господарствах. Прохання садити дерева, так як їх можна лише садити, пиляти дерева не можна. Паркові господарства, заповідники дуже необхідні і потрібні, тому запрошуємо арабів займатись цим питанням замість космосу , так як сільське господарство треба зберегти, природу, воду ніхто не дасть і їсти не продав мені ніхто, білоруска яка їло наше все життя, мені їсти не продасть. ому, персів(арабів) наших шанованих друзів простмо берегтись закривати від них(ворогів всі кордони шляхом знищення всіх доріг, колій, коридорів, трас вороги6 всі нації зхЄвропи фашисти, всі російські нації вороги грабують убивають американці всі негроїдна монголоїдна раси вороги. Тому, друзів дуже мало їх необхідно жаліти, берегти.
Відповісти
Боже, я так старалась, воно взяло видалило.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні