--> Бойовики обстріляли позиції ООС поблизу Мар'їнки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Бойовики обстріляли позиції ООС поблизу Мар'їнки

0
-1
Бойовики обстріляли позиції ООС поблизу Мар'їнки
З початку поточної доби, 26 жовтня, на Донбасі збройні формування Російської Федерації один раз порушили режим припинення вогню. При цьому ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Повідомляє РБК.

Так, в понеділок бойовики відкривали вогонь по українських позиціях поблизу населеного пункту Мар'їнка. Постріли були здійснені зі стрілецької зброї.

"Підрозділу Збройних сил України та інших складових сил оборони, виконуючи завдання за призначенням, неухильно дотримуються домовленостей, досягнутих 22 липня 2020", - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що в результаті обстрілу ні один український військовий не постраждав.

Нагадаємо, 25 жовтня на Донеччині зафіксовано одне порушення перемир'я з боку бойовиків. Вони обстріляли позиції ООС поблизу Авдіївки.

Крім того, 24 жовтня бойовики на Донбасі чотири рази порушили домовленості про повне припинення вогню.

Як повідомляло РБК-Україна, в результаті війни на Донбасі тільки на підконтрольних Україні територіях загинули щонайменше 14 тисяч осіб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні