Андрій Богдан розвеселив Мережу своїм костюмом. ФОТО

0
3
Андрій Богдан розвеселив Мережу своїм костюмом. ФОТО
У мережі активно обговорюють костюм колишнього глави Офісу президента Андрія Богдана, який потрапив у кадр на одній з київських вулиць у компанії з бізнесменом Андрієм Вавришем.



«Джентельмени удачі», - з таким коментарем Світлана Крюкова опублікувала фото Богдана і Вавриша в соцмережах.



Одна з інтернет-користувачів жартівливо переробила коментар в «Джентельмени на дачу». А деякі коментатори активно згадували костюм тренера, якого у фільмі Гая Річі «Джентельмени» зіграв Колін Фаррелл.



Нагадаємо, що недавно Андрій Богдан побував на допиті у слідчих Держбюро розслідувань. Це сталося після того, як екс-глава Офісу президента дав резонансне інтерв'ю Дмитру Гордону, в якому він, зокрема, заявив, що людина з найближчого оточення Зеленського зірвала операцію по «вагнеровцях» одним телефонним дзвінком.

Втім, після бесіди зі слідчими в ДБР заявили, що підтвердженою інформацією про можливі контакти українських чиновників з російськими органами влади Богдан не володіє.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні