Чоловік сфотографував калюжу та став зіркою мережі: як це сталося

1
Чоловік сфотографував калюжу та став зіркою мережі: як це сталося
Що тільки не вигадають люди, щоб здобути популярність. Так, чиказький художник Вінслоу Дюмейн опублікував в соцмережі фотографію "щурячої ями".

Про це пише 24 канал.

Як митцю вдалося зробити легендарне фото
За словами 32-річного художника, йому довелося здійснити "паломництво до чиказької щурячої нори". На самому ж знімку зображений відбиток на землі у формі гризуна. Силует був до того ж наповнений водою.

Що цікаво, допис набрав 5 мільйонів переглядів, практично дев'ять тисяч репостів та понад 136 тисяч вподобайок.

"Коли я побачив щурячу нору на землі, це вразило мене, як удар по тілу – я одразу сильно розсміявся", – прокоментував зображення Вінслоу Дюмейн.

Через хвилину після публікації фото митець оприлюднив в соцмережі і кілька своїх продуктів на продаж. Фото "ями" стало для нього рекламним інструментом, яке допомогло продати інші речі. Різних дрібниць він продав на три тисячі доларів.

Пранкер, на імя Макс вирішив пожартувати та обклеїв кожен міліметр будинку своїх батьків подарунковою обгорткою. На це йому знадобилося 92 години та безліч паперу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щура в асфальт закатали
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні