У Луцьку на журналістку напали собаки

3
-2
У Луцьку на журналістку напали собаки
На журналістку, представницю Інституту масової інформації на Волині Маю Голуб напали дві собаки. Про це повідомляє Конкурент.

Це сталося під час ранкової пробіжки в Луцьку. Один собака був із нашийником. На щастя, жодна тварина не вкусила. Про це Мая повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.

"Так, я люблю тварин. Я розумію, що вони могли напасти через свою якусь собачу розвагу, бо я якраз в той час я робила прискорення в бігу. Але я за безпеку людей на вулиці теж. Бігала я на стадіоні однієї з луцьких шкіл..." – йдеться у повідомленні.

Мая зауважила, що кілька років тому робила розслідування та писала аналітику на тему бездомних тварин. Зокрема, про те, скільки грошей на це витрачають, хто займається відловом тощо. Однак проблема залишилася невирішеною.

Журналістка зазначила, що на вулицях Луцька навпаки собак стало більше. І не відкидає думку, що один із собак міг бути на самовигулі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому влада нічого не робить ? На 33-му багато собак біля північного бігає стадами!!!! У влади в голові вибори тільки??????
Відповісти
Допоки не вкусять зад когось із владців, вони і не почухаються
Відповісти
Чому влада нічого не робить ? На 33-му багато алкашів біля північного ходить стадами!!!! У влади в голові вибори тільки??????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні