Хотіла пожартувати: третьокласниця повідомила про замінування школи

0
6
Хотіла пожартувати: третьокласниця повідомила про замінування школи
У Дніпрі школярка вирішила пожартувати. Вона подзвонила у поліцію і сказала, що у школі вибухівка. Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції Дніпропетровської області.

"12 жовтня близько 15:20 на лінію "102" надійшло повідомлення про замінування однієї зі шкіл м. Дніпра. З навчального закладу евакуювали 120 учнів і вчителів, після чого працівники вибухотехнічної служби обстежили будівлю школи та прилеглу територію. В результаті жодних вибухових або небезпечних пристроїв виявлено не було", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські з'ясували, хто здійснив дзвінок. Про замінування школи повідомила учениця 3-го класу. У присутності батьків та психолога 8-річна дівчинка пояснила, що це був жарт. Про наслідки своїх дій дитина не здогадувалась.

За жарт дитини відповідатимуть її батьки. Поліцейські склали на них адмінпротокол за невиконання батьківських обов'язків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні