У київських школах перенесли осінні канікули

0
4
У київських школах перенесли осінні канікули
Через зростання захворюваності на коронавірус у Києві та місцеві вибори міська влада вирішила відправити школярів на канікули раніше, ніж планувалося.

Пише Юа ньюз.

Як повідомляє КМДА, запропонував таке рішення Департамент освіти і науки з урахуванням рекомендацій Міністерства освіти і науки України для запобігання поширенню коронавірусної хвороби, а також щоб учні не були присутні у школах під час підготовки та проведення місцевих виборів.

Тож осінні канікули розпочнуться 21 жовтня, за парти школярі повернуться за тиждень – 28 жовтня. До цього канікули планувались на 26 жовтня – 1 листопада.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні відбудуться у неділю, 25 жовтня. Обиратимуть депутатів місцевих рад – сільських і селищних, міських, районних та обласних, районних у містах, а також міського голову Києва та голів майже усіх міст, сіл і територіальних громад.

У Міносвіти заявили, що школярі після самоізоляції не зобов’язані приносити в школи довідки або результати тестів для підтвердження, що у них немає коронавируса.

Під час дистанційного навчання школи можуть відмовитися від 12-бальної шкали оцінювання. Така можливість визначена в законі про повну загальну середню освіту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні