Оверсайз штани - один з найголовніших трендів сезону. ФОТО

1
-1
Оверсайз штани - один з найголовніших трендів сезону. ФОТО
Оверсайз штани стали одним з найголовніших трендів сезону, підкорили модних редакторів і змусили зірок замінити ними свої улюблені скінні, пише ГолосUA. Особливо пасують вони з об'ємними, але короткими бомберами, піджаками і вузькими светрами.



Класичні

Карго, палаццо, прямі - всі вони ідеально підійдуть і для щоденних походів на роботу, і для вечірніх прогулянок з друзями. Цієї осені робіть ставку на стримані відтінки, клітку і шкіру. Поєднуйте їх з приталеними сорочками (обов'язково при цьому заправити її), блузами з об'ємним бантом на шиї, джемперами в стилі Jacquemus і укороченими куртками.



Спортивні

Спортивний стиль у новому сезоні як ніколи актуальний. На подіумах Мілана, Парижа і Нью-Йорка ми бачили варіації на тему спорт-шику тисячі разів, а тому вам не повинно здаватися, що спортивні штани доречні тільки на прогулянці або в спортзалі. Носіть їх з піджаками, облягаючими топами і водолазками - як у Salvatore Ferragamo.



Джинси

На кожен день ідеально підійдуть широкі джинси. Не обов'язково, щоб вони були з темного деніму - в моді виварений динс, вельвет і яскравий колір. А якщо ви все ж таки віддаєте перевагу більш стриманому образу, купуйте джинси молочного відтінку.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мда, мода... На опудала схожі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні