Гірше, ніж повідомлялося: у Білому домі визнали, що приховали реальний стан здоров'я Трампа

0
-4
Гірше, ніж повідомлялося: у Білому домі визнали, що приховали реальний стан здоров'я Трампа
Стан президента США Дональда Трампа, який заразився коронавірусом, в п'ятницю був набагато гірший, ніж заявили офіційні особи. Лікарі рекомендували президенту відправитися в лікарню, побачивши, що у нього піднялася температура і знизився рівень кисню в крові.

Про це заявив глава апарату Білого дому Марк Медоуз, повідомляє Reuters.

"Можу сказати вам, найважливіше, що ми бачимо зараз, - це відсутність лихоманки, йому дійсно краще в зв'язку з підвищенням рівня насичення киснем. Вчора вранці ми були дуже стурбовані. У нього був жар, і рівень кисню швидко падав. Проте , в типовому для нього стилі, президент був на ногах ", - сказав він.

Відзначимо, що в п'ятницю офіційні особи Білого дому, включаючи Медоуза, заявили, що Трамп відчуває "легкі симптоми" і продовжує працювати.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні