У МОЗ розглядають перенесення осінніх канікул

0
-5
У МОЗ розглядають перенесення осінніх канікул
Санітарний лікар нагадав, що наразі діє заборона відвідування навчальних закладів сторонніми людьми.

Повідомляє ZIK.

Міністерство охорони здоров’я розглядає варіант перенесення осінніх канікул в школах на 10 днів раніше через проведення місцевих виборів.

"Отримали пропозицію до того часу, поки дітей не посунуть на канікули, а таке питання розглядається, канікули хочемо зробити на 10 днів раніше, ніж було заплановано, для того, щоб освітній процес та підготовка до виборів, та виборчий процес не перетиналися", - сказав Ляшко.

Він зазначив, що на період місцевих виборів необхідно розмежувати вхід для учнів та учасників виборчого процесу.

Також санітарний лікар нагадав, що наразі діє заборона відвідування шкіл, дитячих садочків сторонніми людьми, у тому числі й батьками під час навчального процесу.

Нагадаємо, раніше виконуючий обов'язки міністра освіти Сергій Шкарлет заявив, що заклади освіти можуть самі формувати графік освітнього процесу, зокрема приймати рішення щодо початку канікул.
Теги: Канікули
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні