Дівчина дочекалась зека із тюрми, а в день весілля він її убив та викинув труп в рівчак. ФОТО

0
-1
Дівчина дочекалась зека із тюрми, а в день весілля він її убив та викинув труп в рівчак. ФОТО
Мешканка Новосибірська дочекалася коханого з в'язниці. В цей же день вони одружилися, але чоловік через особисту неприязнь до смерті побив жінку.

Про це повідомляє Om1.ru з посиланням на регіональне Слідче управління Слідчого комітету Росії. Трагедія сталася в селищі Чик Коченёвского району.



У групі «Інцидент Новосибірськ» «ВКонтакте» підписниця уточнила, що пара вирішила одружитися відразу як чоловік вийшов з в'язниці. 29 вересня, в день весілля, сибіряк вбив кохану, а її тіло викинув у яр.

«Поволік її через залізницю. Все, що я знаю. Жахіття », - ділиться подробицями дівчина.

Слідчі пояснили, що чоловік був у стані алкогольного сп'яніння. Він відчував неприязнь до жінки, через що побив її ногами і руками, потрапляючи по голові. Відносно сибіряка порушено кримінальну справу за статтею «Вбивство». Підозрюваного затримали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні