--> Вбивство на Волині: під час розпиття алкогольних напоїв чоловік побив до смерті товариша | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вбивство на Волині: під час розпиття алкогольних напоїв чоловік побив до смерті товариша

0
Вбивство на Волині: під час розпиття алкогольних напоїв чоловік побив до смерті товариша
Учора, 1 лютого, жителька Володимира виявила в помешканні мертвим свого 40-річного чоловіка.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині.

Під час першочергових слідчих заходів поліцейські з’ясували, що напередодні вночі волинянин розпивав спиртні напої разом із своїм товаришем. Ймовірно, між молодиками виник словесний конфлікт, що згодом переріс у бійку. Від численних травм чоловік і помер.

Особу зловмисника встановили – це 24-річний житель Володимирського району. На його пошуки орієнтували необхідні служби, за менше ніж добу чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у Володимирі.

Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, триває розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні