Тейлор Свіфт побила рекорд Вітні Г'юстон

0
-2
Тейлор Свіфт побила рекорд Вітні Г'юстон
Альбом Folklore американської співачки Тейлор Свіфт сьомий тиждень займає перше місце у Billboard 200. Разом з іншими записами, виконавиця 47-ий тиждень очолює цей чарт.

Таким чином Свіфт побила рекорд Вітні Г'юстон, яка з 1987-го 46 тижнів очолювала Billboard. 20 із них перше місце належало саундтреку фільму "Охоронець". Про це повідомляє Billboard.

За перший день виходу альбому Folklore по всьому світу продали 1,3 млн копій. Платівка також встановила рекорд на сервісі Spotify. Її прослухали 80,6 млн користувачів.

За Свіфт і Г'юстон наступною в списку серед жінок-виконавиць йде британка Адель. Її альбоми трималися на першому місці сумарно 34 тижні.

2019-го Тейлор Свіфт стала найзаможнішою артисткою світу. Вона заробила 185 мільйонів доларів. Тоді ж Forbes дали їй перше місце серед найзаможніших знаменитостей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні