--> Маск показав фото корабля Starship з хвостовим оперенням. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Маск показав фото корабля Starship з хвостовим оперенням. ФОТО

0
0
Маск показав фото корабля Starship з хвостовим оперенням. ФОТО
Вперше на прототип ракети Starship поставлять не один, а три двигуни. Оперення допоможе ракеті повернутися на Землю.

Глава компанії SpaceX Ілон Маск в суботу, 26 вересня, опублікував в Twitter фотографію космічного корабля Starship, який вперше збирають з оперенням.

"Хвостове оперення Starship SN8. Наступного тижня носовий обтічник і носове оперення. SN9 - в наступному місяці. Перший політ на 15 кілометрів", - коротко підписав він знімок, на якому зображений корпус ракети, що знаходиться в процесі складання з уже встановленим оперенням.

Оперення буде також встановлено на носовому обтічнику, який вперше поставлять на літаючий прототип. Крім того, вперше на прототип поставлять не один, а три двигуни. Оперення допоможе ракеті повернутися на Землю.

На початку вересня прототип корабля Starship без обтічника і тільки на одному двигуні успішно здійснив перший випробувальний політ, піднявшись на висоту 150 метрів і спустившись назад.

До цього кілька прототипів корабля Starship вибухнули під час випробувань на полігоні. Маск пояснював це людським фактором.

В майбутньому корабель Starship планують використовувати для польотів на Місяць і Марс.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні