Назвали ліки, які «вбивають» потенцію

6
-2
Назвали ліки, які «вбивають» потенцію
Лікарі попереджають, що на потенцію може погано впливати прийом
лікарських препаратів, пише Уніан. Зокрема назвали п'ять видів таких ліків.

Ліки для зниження тиску. Ці ліки у вигляді побічного ефекту можуть пригнічувати потенцію.


Заспокійливі ліки. Препарати, що містять у своєму складі нейролептики, здатні гальмувати виробництво чоловічих гормонів. Причому на потенцію можуть погано впливати навіть прості заспокійливі краплі або настоянка пустирника.


Ліки від хвороб шлунково-кишкового тракту. Під впливом гормону залоз шлунка знижується вироблення його секрету. Одночасно з цим може знижуватися синтез тестостерону в чоловічому організмі і, відповідно, слабшати потенція.


Стероїдні ліки. На потенцію такі засоби впливають погано, й експерти рекомендують не використовувати хімічних сполук під час занять спортом.


Бром. За словами лікарів, бром може дещо зменшити активність чоловіка через свої заспокійливі властивості, але імпотенція через нього не розвивається.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо цієї потенції ніколи не було, немає зараз та не буде в майбутньому тому, що я особисто вживаю кожного дня і регулярно спиртні напої, їм смажену картоплю та м'ясо, крім цього палю на добу до 2-х чи 3-х пачок цигарок.
Відповісти
І шо, Коля?)
Відповісти
Щось не вельми зрозуміло: є в тебе потенція від сала і алкоголю, чи ні? З текту можна зрозуміти, що ти - імпотент, а таким мясо і картопля не заважають.
Відповісти
Вы действительно понимаете что происходит в Украине?!
У меня есть чувство нам подсовывают какие то левые новости и мы часто не получаем информацию из первых рук.
Перебрав много источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где видно что СМИ дают хоть какую то картину жизни в которой пребываем.
Очень важно в наше время отбирать настоящие средства массовой информации.
Вот еще одна топовая статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/peredbachennya-yasnovidciv-pro-ukra%D1%97nu/

Надеюсь Вам поможет.
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю телевизор!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно руководству страны. А мы это кушаем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте лишние, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную новость, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/finansy/pensiya/pensijna-reforma-v-ukra%D1%97ni.html
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/yakij-bude-cherven-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/yakogo-chisla-bude-svyata-trijcya-v-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/pogoda-na-traven-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/stroki-prizovu-do-armi%d1%97-v-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/biodinamichnij-posivnij-kalendar-na-gruden-dlya-ukra%d1%97ni.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні