Мер Харкова перебуває в комі

0
5
Мер Харкова перебуває в комі
Мер Харкова Геннадій Кернес доставлений в лікарню з двостороннім запаленням легенів, у нього вкрай складна форма коронавірусу.

Про це повідомляє ZN.UA з посиланням на джерела в Офісі президента.

Джерела в ОПУ та Харківській мерії повідомили, що Кернес знаходиться в комі, однак, чи ця кома штучна або наслідок тяжкості захворювання, джерела не повідомили.

Останній раз Кернеса бачили на публіці 23 серпня – на день міста.

Джерела повідомили, що він захворів в перших числах вересня. У лікарню потрапив минулого тижня.

Нагадаємо, що інформація про те, що у Кернеса коронавірус, з’явилися ще на початку вересня. Тоді його пресслужба спростувала, що у нього підтверджений COVID-19.

14 вересня директор Департаменту інформації та зв’язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко заявив, що обов’язки Кернеса наразі виконує секретар Харківської міськради Олександр Новак. Він відмовився відповідати, чи госпіталізований Кернес і який в нього діагноз, пославшись на нерозголошення медичної таємниці.

Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов спростував публікації в ЗМІ про те, що мер Геннадій Кернес перебуває в комі.

Про це Терехов сказав по телефону у коментарі кореспонденту Укрінформу.

«20 хвилин тому я з ним спілкувався. Ніякої коми немає. Людина проходить лікування. Діагноз – це сформулювати можуть лікарі», – сказав Терехов.

Він також наголосив, що поширення інформації про критичний стан здоров’я – це блюзнірство.

«Це не вкладається в морально-етичні норми. Тому заспокойте людей. Я розумію – вибори», – зазначив віцемер.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні