В центральному парку Луцька оштрафували близько 20 водіїв. ФОТО

2
1
В центральному парку Луцька оштрафували близько 20 водіїв. ФОТО
Понад 20 порушників у сфері паркування виявили та притягнули до адміністративної відповідальності інспектори відділу «Група швидкого реагування».

Про це повідомляє департамент муніципальної варти Луцької міськради у «Фейсбук».

Водії, які розмістили свої автівки з порушенням в Центральному парку імені Лесі Українки отримали повідомлення під склоочисники, постанови та штрафи.

Порушення виявлені за допомогою камер відеоспостереження, що встановлені в парку. Диспетчер одразу скерував інспекторів ГШРу для реагування на правопорушення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для водіїв-паразитів цей штраф як "зайцю стоп-сигнал". Вони завтра знову на тому ж самому місці поставлять своє авто. Ось якби евакуатором забрали одну, другу чи третю автівку, то четвертий такий хитрий водій, дійсно подумав би і припаркувався там де положено. А до парку де відпочивають лучани, пішов би пішки, як всі ті люди які прийшли відпочивати пішки без автомобіля.
Відповісти
Там треба поставити знак "Парковка для оленів"
Цікаво чи багато там авто поставили б?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні