США ввели санкції проти Андрія Деркача

0
15
США ввели санкції проти Андрія Деркача
США ввели персональні санкції проти народного депутата Андрія Деркача за втручання у виборчий процес.

Пише УНН.

Також дані про Деркача внесені до бази Управління з контролю за іноземними активами США.

“Деркач, депутат українського парламенту, понад десять років був активним російським агентом, підтримуючи тісні зв’язки з російськими спецслужбами. Деркач прямо або побічно брав участь, спонсорував, приховував або іншим чином причетний до іноземного втручання в спробі підірвати майбутні президентські вибори в США 2020 року”, — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що з кінця 2019 року до середини 2020 року Деркач вів приховану кампанію впливу, спрямовану на культивування хибних і необґрунтованих оповідань про посадових осіб США на майбутніх президентських виборах 2020 року, стимулюючи розслідування корупції як в Україні, так і в Сполучених Штатах, які повинні завершитися до дня виборів. Необґрунтовані розповіді Деркача поширювалися в західних ЗМІ через висвітлення пресконференції та інших новинних подій, включаючи інтерв’ю і заяви.

“У період з травня по липень 2020 року Деркач випустив відредаговані аудіозаписи і іншу непідтверджену інформацію з наміром дискредитувати офіційних осіб США і висунув необґрунтовані звинувачення проти американських і міжнародних політичних діячів”, — зазначається в повідомленні.

Також США запровадили персональні санкції проти трьох громадян Росії.

Нагадаємо, Офіс Генерального прокурора відкрив кримінальне провадження щодо плівок, які оприлюднив народний депутат Андрій Деркач.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні