Ціни на нафту продовжують падати

5
-10
Ціни на нафту продовжують падати
Ціни на нафту впали ще більше на тлі побоювань щодо повільного відновлення попиту на пальне у США. Адже пік автомобільного сезону в США закінчився, а довгі вихідні до Дня праці посили страхи щодо зростання кількості нових випадків коронавірусу.

Повідомляє 24 канал.

Зокрема, число хворих на COVID-19 у США зросло в 22 із 50 американських штатів упродовж святкових вихідних, пише Investing.com із покликанням на інші ЗМІ. Водночас, зростання випадків коронавірусу фіксується в Індії та Великій Британії.

Ціни на нафту: останні зміни
Ф‎'ючерси на нафту американської марки WTI досягнули вартості у 37,36 доларів за барель.
Ф‎'ючерси на нафту Brent впали до 40,21 долара за барель. У понеділок, 7 вересня, вартість сировини цієї марки опустилася на 1,5%.

Останні зміни на ринку нафти: що про них відомо
Brent різко подешевшала після того, як національна нафтова компанія Саудівської Аравії Saudi Aramco, яка є найбільшим світовим експортером нафти, повідомила про зниження ціни сировини Arab Light з жовтня цього року. Таке рішення світового нафтовиробника свідчить про те, що зростання попиту на ресурс може ще більше сповільнитися.

Поєднання з виходом з річного пікового сезону водіння в США, що є сезонним фактором, перемкнуло увагу ринку на те, чи на достатньому рівні відновлюється попит – і, очевидно, що в цьому є деякі сумніви, як показало рішення Saudi Aramco щодо цін,
– зазначив Лахлан Шоу, керівник відділу досліджень ринку сировинних товарів у Національному банку Австралії (National Australia Bank).

Окрім того, експерт додав, що на ринки також чинить тиск сезон технічного обслуговування американських нафтопереробних заводів (НПЗ), який незабаром розпочнеться у США. У результаті попит на нафту може знизитися на 1,5-2 мільйона барелів на добу.
Теги: Світ, нафта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/ets-v-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/socialna-dopomoga/dorodovye-i-poslerodovye-vyplaty-rabotayushhim-i-nerabotayushhim-v-2021-godu-v-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/prorotstvo/proroctva-vid-vidomix-ekstrasensiv-ta-astrologiv.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/yaka-bude-zarplata-vijskovim-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/zarplata-rabotnikov-apparata-suda-v-ukraine.html
Відповісти
Советую Вам отличную пасеку, на которой заказываю большой ассортимент продукции как для себя таки для своих знакомых.
Пчеловоды делают всю продукцию пчеловодства на отменно, советы как принимать по важным вопросам дают. Очень много полезных статей на портале, Вот несколько из них:
https://med-na-dom.com/pilca-perga/184-effektivnoe-primenenie-pchelinoy-pylcy-dlya-pohudeniya.html
https://med-na-dom.com/pilca-perga/260-super-pchelinaya-pylca-dlya-potencii-kak-upotreblyat-pravilno.html
https://med-na-dom.com/matochnoe-molochko/294-kak-prinimat-matochnoe-molochko-nativnoe-adsorbirovannoe-i-suhoe-pravilno.html
https://med-na-dom.com/med/521-poleznye-svojstva-meda-s-mjatoj.html
https://med-na-dom.com/pilca-perga/100-kak-prinimat-pergu.html
https://med-na-dom.com/propolis/520-jeffektivnoe-primenenie-propolisa-dlja-schitovidnoj-zhelezy.html
https://med-na-dom.com/propolis/487-ingaljacii-s-propolisom-kak-prigotovit-dyshat-i-lechitsja.html

Одним словом они молодцы и я их советую.
Вот их сайт где я заказывал продукты для иммунитета - https://med-na-dom.com/
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю ТВ Ящик!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно правительству. А мы это хаваем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте нежелательные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную новость, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/kalendar/buxgalterskij-kalendar-na-maj-2017-goda-v-ukraine.html
Відповісти
Как и многие наши соотечественники искал как отправиться в Польшу и заработать денег.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много фильмов на Youtube, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и опыт тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом жизни в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/otdyh/prazdniki/gosudarstvennye-i-katolicheskie-prazdniki-v-polshe-v-2017-godu.html
Відповісти
Вы реально представляете что происходит в Украине?!
У меня есть чувство нам подставляют какие то левые новости и мы часто не получаем статьи из первых рук.
Перебрав кучу источников попал на сайт https://ukrjizn.com/, где видно что СМИ предоставляют хоть какую то картину жизни в которой пребываем.
Очень важно в наше время отбирать реальные средства массовой информации.
Вот еще одна актуальная статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/astrologicheskij-prognoz-dlya-ukrainy-ot-ekstrasensov/

Надеюсь Вам поможет.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні