У Луцьку на порушників правил паркування можна поскаржитись через Телеграм-бот

1
6
У Луцьку на порушників правил паркування можна поскаржитись через Телеграм-бот
У Луцьку запрацював Телеграм-бот, за допомогою якого можна повідомити про порушення правил паркування.

Як працює програма "Суспільному" розповів старший інспектор департаменту муніципальної варти Костянтин Губиш.

З його слів, через додаток у смартфоні за допомогою Телеграм-бота водії зможуть в онлайн-режимі скаржитись на порушників правил паркування.

"Повідомлення скидається у чат, це можуть бути фотовідеодокази, щодо порушення стоянки і адреси вчинення правопорушення. Тоді диспетчер вже класифікує це порушення та передає інформацію інспекторам муніципальної варти", - пояснює Костянтин Губиш.

"Бот буде розширювати теоретичні знання водіїв, публікувати цікаву інформацію, все, що стосується зупинки-стоянки. Можливо, згодом вдасться втілити такий сервіс як затори і ДТП, щоб водії могли в онлайні відстежувати завантажені вулиці нашого міста", - інспектор департаменту муніципальної варти.

Опрацьовуються повідомлення впродовж 2 -10 хвилин. За даними департаменту муніципальної варти, першого дня до Телеграм-бота приєдналися більше півтисячі людей. Зі слів Костянтина Губиша, станом на 14-у годину інспектори отримали півсотні повідомлень про порушення через онлайн-сервіс.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отих порушників майже біля кожного магазину сотні, і поліції , і муніципалам на це начхати. Їх мало не за руку береш, і показуєш машину на тротуарі, а вони-"а вона вам заважає"? Отака в нас правопохоронна система!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні