У Луцьку собака покусала маленьку дитину

0
У Луцьку собака покусала маленьку дитину
В обласному центрі Волині судили пенсіонера, собака якого вкусила дитину. Луцький міськрайонний суд ухвалив постанову, відповідно до якої оштрафував чоловіка та конфіскував тварину.

Про це повідомляють Волинські новини.

Суд встановив, що 20 червня пенсіонер Віктор П. у громадському місці вигулював власну собаку без визначеної породи з кличкою Нюша. Під час вигулу тварина вкусила за ногу малолітню дівчинку, заподіявши шкоди її здоров’ю.

На переконання суду, Віктор П. порушив правила тримання собак, вчинивши адміністративне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 154 КУпАП. Чоловік визнав свою вину.

Пенсіонера оштрафували на 1700 гривень та конфіскували собаку. Суд акцентував, що відповідно до санкції ч.3 статті 154 КУпАП конфіскація тварини є безальтернативним видом стягнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні