--> Розпочали ремонт дороги на під’їзді до Володимира. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розпочали ремонт дороги на під’їзді до Володимира. ФОТО

1
2
Розпочали ремонт дороги на під’їзді до Володимира. ФОТО
Днями дорожня будівельна техніка запрацювала на під’їзді до міста Володимира-Волинського. Ремонтують ділянку автошляху Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква на ділянці км 0+000 – км 1+250, що зливається з вулицею Ковельська міста Володимира.

Про це інформує пресслужба Волинської ОДА.

Поточний середній ремонт автошляху Р-15 здійснюється в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Загальна кошторисна вартість будівельних робіт становить понад 23 мільйони гривень.

Наразі там проведені роботи зі зняття шляхом фрезерування старого дорожнього покриття та проводитимуться роботи з влаштування вирівнюючого шару дорожнього покриття з крупнозернистої асфальтобетонної суміші, завтовшки 10 см.

Цьогоріч це вже третій об’єкт на автодорозі Р-15 у межах Волині, де проводяться ремонтні роботи. На 9-кілометровій ділянці від Нововолинська до межі зі Львівщиною ремонт вже добігає кінця і зовсім скоро вона буде введена в експлуатацію. На початку серпня дорожня техніка запрацювала на «шистівській об’їзній», тож там теж активно проводяться відновлювальні роботи.

Загалом, у 2020 році буде введено в експлуатацію майже 15 км відремонтованої волинської ділянки автодороги Р-15.

Замовником робіт є Служба автомобільних робіт у Волинській області. Виконує роботи ТзОВ «Автомагістраль-Південь».

До слова, відновлення дорожнього покриття по усій країні пріоритетний напрямок загальнонаціональної програми «Велике будівництво». Загалом на відновлення українських доріг у 2020 році Президентом України та Урядом спрямовано 10 % Держбюджету.

Для Волинської області у 2020-му році на ремонт доріг спрямували близько 1 млрд 707 млн грн із трьох джерел фінансування: кошти Державного дорожнього фонду, кошти, залучені під державні гарантії, або кредитні від «Укрсиббанк» та кошти розподілені з фонду боротьби з COVID-19.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Супер новина, часом аж не віриться, що Велике будівництво не скорочує темпів, що все нові і нові ділянки доріг "беруть в роботу", що вже невдовзі зможемо їздити новими якісними дорогами.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні