Голова Волинської ОДА сказав, що навчання школярів може початися не за партами

0
-1
Голова Волинської ОДА сказав, що навчання школярів може початися не за партами
Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко прокоментував ситуацію з поширенням коронавірусу в області.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

"Усі ми сподівалися, що карантин швидко закінчиться і ми повернемося до звичного способу життя. На жаль, очікування не виправдалися і сьогодні нам доводиться вносити корективи у наші звички та правила, звикати до нових та більш жорстких", – сказав Погуляйко.

Голова Волинської ОДА зазначив, що Волинь належить до небагатьох регіонів, де рівень захворюваності тривалий час залишається високим. Як вже відомо, обласний центр Волині потрапив до червоної зони за рівнем поширення епідемічної небезпеки COVID-19, а також 2 райони – до помаранчевої зони.

"Єдиний спосіб зупинити стрімке поширення хвороби – це дотримання встановлених рекомендацій. Вони загальновідомі і практикуються в усьому світі: масковий режим у громадських місцях, дотримання соціальної дистанції і використання антисептиків", – каже Юрій Погуляйко.

Він звернувся до кожного волинянина з проханням не забувати одягати маски в публічних місцях і транспорті, користуватись антисептиками та дотримуватись соціальної дистанції.

"Пам’ятаймо, що наближається початок нового навчального року. Ми уже спробували навчати наших дітей дистанційно і дуже хочемо, аби з 1 вересня вони сіли за шкільні парти, а не за комп’ютери вдома. Однак, якщо епідеміологічна ситуація не буде відповідати вимогам МОЗ, освітні заклади будуть змушені закрити на карантин", – йдеться в дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні