Волинянка склала ЗНО з математики на 200 балів. ВІДЕО

1
-3
Волинянка склала ЗНО з математики на 200 балів. ВІДЕО
В області семеро учасників склали зовнішнє незалежне оцінювання на 200 балів.

Єдиною, хто правильно відповіла на усі запитання з математики серед волинян, стала лучанка Ірина Левкович, - про це повідомляє Суспільне.

Суспільному випускниця Луцької гімназії № 14 розповіла, хвилювалася на тесті, бо через карантин підготовка була іншою. каже: завдання цього року не були складними. "Було дуже страшно йти, адже ми були позбавлені пробного ЗНО"", - каже дівчина.

До ЗНО Ірина почала готуватися ще минулого літа. Щодня розв'язувала тести минулих років. "Я поставила собі планку, я вирішила, що для мене буде добрим результатом, якщо я напишу більше, ніж на 195 балів".

Під час складання тестів з інших предметів дівчина теж показала гарні результати. ЗНО з біології написала на 199 балів. За Українську мову – 198 балів.



Ірина Левкович — неодноразова учасниця і переможниця Всеукраїнських олімпіад.Зі слів дівчини, у майбутньому мріє стати біотехнологом. Вищу освіту планує здобувати закордоном.

Наразі ще невідомі результати з географії та хімії, - розповіла Суспільному завідувачка центру ЗНО на Волині Алла Корнейко. З її слів, загалом в області по одному учаснику з найкращим результатом з фізики, біології та математики, по двоє з історії і англійської мови.

Нагадаємо, сьогодні 24 липня луцькі школярі отримали відзнаки. Зі 130 медалістів, 104 отримали золоті відзнаки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розумниця. Іншим в приклад. Так треба вчитись!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні