Випускникам луцьких шкіл вручили медалі. ФОТОРЕПОРТАЖ

0
4
Випускникам луцьких шкіл вручили медалі. ФОТОРЕПОРТАЖ
Сьогодні, 24 липня, 130 випускникам луцьких шкіл вручили медалі. Урочистості відбулись на території 27-ї школи з дотриманням усіх карантинних норм.

Про це інформує пресслужба Луцької міськради.

Золоті та срібні медалі вручала випускникам заступник міського голови Ірина Чебелюк.

Випускники стояли на безпечній відстані один від одного. Батьки споглядали за дійством з-за території навчального закладу.

“Сьогодні особливий день, бо вітаємо особливих дітей. Дітей, які своєю наполегливою працею здобували медаль, яку сьогодні отримають”, – зазначила Ірина Чебелюк під час урочистої промови.

“Упевнена, що вам було нелегко. Цей рік щоразу давав вам якісь нові випробування, але ви мужньо боролися та йшли до своєї мети.

Завтра перед вами відкриється маса стежок, але ви маєте вибрати свою, правильну дорогу. Це – буде ваш вибір, ваше життя. Бажаю вам здоров’я, успіхів, нових досягнень, звершень та простих речей, таких, як щастя і любов. Бажаю вам жити і творити на благо нашого міста та нашої держави”, – привітала медалістів заступник міського голови.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні