На Донеччині через аварію та обстріли скоротили водопостачання у міста

0
6
На Донеччині через аварію та обстріли скоротили водопостачання у міста
У Донецькій області через аварію та пошкодження в результаті обстрілу ділянки трубопроводів скорочена подача води по каналу "Сіверський Донець-Донбас".

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької ОДА Павло Кириленко, передає УНН.

"Порив на магістральному водогоні поблизу Слов'янська стався сьогодні близько другої ночі на ділянці між 2-м та 3-м підйомом Другого Донецького водогону (ДДВ). Фахівці "Води Донбасу" виявили на цьому місці тріщину завдовжки 3 метри вздовж заводського зварювального шва та оперативно приступили до ремонту. О 12:30 зварювальні роботи були завершені", – йдеться у повідомлені.

Голова Донецької ОДА також повідомив, що у районі Торецька, у "сірій зоні", в результаті обстрілу пошкоджені ділянки трубопроводів діаметром 2300 мм і 2100 мм. Основні пошкодження зафіксовано у районі балки Шуми, між тимчасово окупованою Горлівкою та підконтрольним українській владі Торецьком.

"Подача води по ділянкам трубопроводів діаметром 2300 мм (лівий і правий) і діаметром 2100 мм зупинена. Через це низка міст, у тому числі й Маріуполь, переведені на водопостачання з існуючих резервних водосховищ, Покровськ і Покровська група міст – на подачу води по графіку. Тільки після отримання гарантій тиші можна буде приступити до виконання ремонтних робіт. До того часу подача води по каналу буде скорочена на 30%", – поінформував Кириленко.

Він також зазначив, що компанія "Вода Донбасу" подала заявку на режим тиші і розмінування зони ремонту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні