Чи пускав у туалет, чи давав воду, чи прив'язував: який він – терорист Кривош

0
2
Чи пускав у туалет, чи давав воду, чи прив'язував: який він – терорист Кривош
Водій захопленого автобуса «Берестечко-Краснилівка» Олександр Гунчик розповів, як терорист Максим Кривош взяв у заручники людей і що відбувалося усередині автобуса протягом цілого дня.

Про це пише інформаційне агентство"Волиньpost" з посиланням на газету "Волинь".

За його словами, перший раз терорист вистрілив у люк, щойно автобус проїхав під мостом на вулиці Карпенка-Карого. Цим одразу заявив про серйозність своїх намірів та сказав, що він захопив автобус.

"Можна сказати, що спокійний був. Я читаю, що він такий терорист. Давав людям поговорити, не то що якісь вимоги ставив. Води давав, таблеточку жінці дав, бо їй було недобре", – сказав Гунчик.

Також він спростував інформацію про те, що люди в автобусі сиділи прив'язані.

"Це все брехня. Щодо туалету, то треба було терпіти", – сказав водій.

Олександр Гунчик розповів, що чоловік позабирав у пасажирів телефони, але поводився спокійного. Давав таблетки, воду. Водій зауважив, що питну воду Максим Кривош мав із собою у рюкзаку.

"Коли я приїхав на площу – сказали йому: "можете взяти води чи таблеток?". Він відповів, що є все своє, відкрив рюкзак і дав воду", – зазначив Гунчик.



Відео: джерело з сайту газети "Волинь".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні