Зеленський прокоментував звільнення заручників у Луцьку

4
0
Зеленський прокоментував звільнення заручників у Луцьку
Президент України Володимир Зеленський прокоментував звільнення заручників у Луцьку, які з самого ранку були захоплені в рейсовому автобусі.

Про це президент написав у фейсбуці.

Зеленський наголосив, що спецоперація силовиків з порятунку людей пройшла без жертв.

"Вітаю всіх, хто весь день боровся за звільнення людей у Луцьку й фактично – за їхні життя. Ми всі переживали й стежили за розвитком подій, напрацьовували плани та змінювали їх з огляду на ситуацію. Життя людини – найважливіша цінність. Ми не втратили нікого. Сьогодні рідні та близькі можуть обійняти всіх, хто простраждав день в автобусі під прицілом. Тероризму немає місця в жодній країні", - йдеться у повідомленні.

Читати також: Заручники вийшли з автобуса, який захопив Кривош у Луцьку. ВІДЕО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не дивуйтеся, думаю що скоро не тільки у мене дах поїде...
Відповісти
цирк розійшовся, клоуни залишились
Відповісти
Особливо успішно попрацювала поліція. На одному з відео показують спецпризначенців,які лежать на асфальті (землі),зайняли позиію перед автобусом з терористом,а на передньому плані видно,як ПО ДОРОЗІ ПОВЗ ПРОЇЗДЖАЮТЬ АВТО !!! Чому вулицю не перекрили вчасно!!!,придурки ...
Відповісти
А тому, що так було написано сценарій - живучи в сучасній Украіні ми навчилися читати між рядків: рейтинги влади - нижче плінтуса, міністр вн.справ - пересидів всі мислимі терміни на посаді і також давно мітить в крісло прем‘єра, в поліціі - скандал за скандалом: то жінку згвалтували, то за кермом позасинали+урочисті похорони. Як зараз кажуть - суцільний зашквар. Потрібна була ПОДІЯ. Ось ії і зробили - подалі від центру в тихому місці, резонансна, але з благополучним кінцем. І на хвилі загального «одобрямсу» поліція отримає більше повноважень та грошей. Обнесуть (на кшталт Криму) все парканами та металошукачами і тендери на це залізяччя виграватимуть потрібні фірми (може, навіть, «рюкзачні»). Не аплодисментів силовики заслуговують а доган - така к-ть зброї в пересічного пасажира десь взялася. І президент, на якого можна тиснути - геть не серйозно. Зате по всім каналам маємо няшну картинку, що бере за душу та крокуємо до наступної зрежисованої події - ВИБОРІВ!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні