Дім останніх надій: старожил розповів, чому так колись називали відомий будинок у Луцьку

0
3
Дім останніх надій: старожил розповів, чому так колись називали відомий будинок у Луцьку
Луцький "Будинок офіцерів" у 60-70-х роках називали "Будинком останніх надій".

Про це розповів на своїй сторінці у фейсбуці начальник відділу охорони культурної спадщини Луцькради Олександр Котис. А йому таку історію повідав один луцький старожил, який завітав до відділу охорони культурної спадщини.

"У відділ охорони культурної спадщини завітав старожил. І розказав вельми цікавий факт. Каже, те, що будівлю на фото ми називаємо Рільничим банком, пам'яткою архітектури, чи Будинком офіцерів, туфта. Що важливіше - це "Дом последних надежд". Так це місце називали у 1960-1970-х луцькі дами, які вже довгий час не могли знайти собі пару. Вечірки, дискотеки, офіцери і там таке всяке. Як розвивався кожен особистий випадок, історія нам не каже", – зазначив Олександр Котис..

Прохач вимагав зафіксувати цю інформацію в охоронних договорах і врахувати при майбутній реновації споруди. На що начальник відділк сказав:

"На разі обмежимося цим коротким повідомленням. Як бачте, і в міськраді бувають свої контактери".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні