Послаблення карантину: розповіли, куди можна доїхати з Луцької автостанції. ВІДЕО

0
-17
Послаблення карантину: розповіли, куди можна доїхати з Луцької автостанції. ВІДЕО
З 16 липня на Волині відновили рух міжрегіональних, міжнародних, міжміських та приміських автобусів, до цього вони курсували в межах області.

Про це розповів старший диспетчер Луцької автостанції №1 Віталій Бондарчук, передає "Суспільне Волині".

Нині квитки продають в усіх напрямках, але ще не всі перевізники знають про карантинні послаблення, тому повного відновлення руху автобусів на автостанції Луцька чекають вже з понеділка, – розповіла диспетчер Тетяна Єленіна.

Станом на 10:00 черг біля кас з квитками немає. Їх на автовокзалі три.

"Люди хочуть їхати в міжобласні рейси, а вони відкрилися буквально на днях. Ще вони не привикли, не знають, що рейси відкриті, що відновили", – каже касирка Тетяна Боярчук.


Старший диспетчер автостанції Віталій Бондарчук розповів: за час карантину пасажиропотік знизився на 60%. До карантину щодня обслуговували до 700 рейсів. Водій автобуса Луцьк-Дубно Володимир Середа розповів, що за цим маршрутом не їздив від моменту запровадження карантину в березні.

"Ніхто ж не платив нічого, сиділи. З середини березня 4 місяці", – каже водій, сьогодні він віз всього 5 пасажирів.

Попри послаблення карантину на автостанції наголошують, протиепідемічних правил ніхто не скасовував. Водіїв та пасажирів просять одягати маски. У приміщенні автостанції відкрили тільки один вхід.

Нагадаємо, рішення про послаблення карантину та відновлення пасажирського сполучення учора ухвалили на регіональній комісії ТЕБ і НС.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні