Біля Піддубців розпочали ремонт дороги: змінено рух транспорту. ФОТО

0
3
Біля Піддубців розпочали ремонт дороги: змінено рух транспорту. ФОТО
Стартували ремонтні роботи автодорозі Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне (це км 98+950 – км 104+800), зокрема правий проїзд на ділянці у межах села Піддубці Луцького району.

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг області.

До слова, територією Волині пролягає 122 км автошляху державного значення Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, якими опікується Служба автомобільних доріг у Волинській області. У поточному році вже введено в експлуатацію 8 км відремонтованої дороги М-19, на понад 30-ти км шляхів державного значення тривають ремонтні роботи.

Протягом 2017-2018 років відремонтували понад 70 км цієї автодороги від Володимира-Волинського до Луцька. У 2019-му завершили реконструкцію ділянки Н-22 на під’їзді до міжнародного пункту пропуску "Устилуг-Зосін" в об’їзд міста Устилуг.

У планах найближчих років відновлення Н-22 від Луцька до межі з Рівненщиною. У нинішньому році розпочали ремонт з найбільш ушкодженої ділянки – правого проїзду у селі Піддубці.

На цій ділянці буде влаштовано тришарову конструкцію дорожнього одягу, завтовшки 30 см, та проведено комплекс робіт з організації та забезпечення безпеки руху.

Підрядне підприємство ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс" завершує роботи з фрезерування зношеного дорожнього покриття на всій протяжності об’єкта.

На майже 2-кілометровій ділянці влаштовано основу з обробленої цементом щебенево-піщаної суміші і вже стартували роботи з укладання вирівнюючого шару дорожнього одягу з крупнозернистої асфальтобетонної суміші. Ремонт цієї ділянки автошляху Н-22 планують завершити у вересні.

На період проведення ремонтних робіт рух транспорту автошляхом Н-22 у межах та поблизу села Піддубці організовано лівим проїздом в обох напрямках.

Учасників дорожнього руху закликають бути уважними, обережними та відповідальними на автошляхах, особливо в місцях проведення дорожніх робіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні