ДТП з українцями у Польщі: постраждала 31 людина. ПОДРОБИЦІ

0
2
ДТП з українцями у Польщі: постраждала 31 людина. ПОДРОБИЦІ
За офіційними даними польської поліції, у результаті ДТП за участю автобусу з українцями та вантажівки у Польщі постраждала 31 особа.

Про це повідомив директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев, пише "УНН".

Нагадаємо, аварія трапилася по обіді у четвер, 2 липня, у Сілезькому воєводтсві на автодорозі №1 поблизу Богуславіце. Попередньо повідомляли про 16 постраждалих.

"За офіційними даними польської поліції, у ДТП постраждала 31 особа (4 особи — важкий стан, 1 — середній, 26 — легкі ушкодження)", — повідомив дипломат.

З його слів, наразі відсутня офіційна інформація польської сторони про інфікування пасажирів СOVID-19.

Водночас перевізником було надано автобус на заміну ушкодженого в ДТП. Пасажири на ніч були забезпечені житлом.

"Всю ніч на місці події перебував консул ГКУ в Кракові, який відвідував людей у лікарнях в Ченстохові. Важкотравмованою, яка перебуває в Ополе, опікувалась на місці почесний консул в Ополе. Справа перебуває на контролі Генерального консульства України в Кракові та Консульського відділу Посольства України у Республіці Польща", — сказав співрозмовник агентства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні