Горохівський районний суд взяли під охорону. ФОТО

0
0
Горохівський районний суд взяли під охорону. ФОТО
Горохівський районний суд Волинської області взято під охорону співробітниками територіального управління Служби судової охорони у Волинській області.

Про це повідомили в пресслужбі Служби судової охорони.

Начальник ТУ ССО у Волинській області, полковник Служби судової охорони Володимир Сюйва привітав співробітників з початком несення служби та провів інструктаж щодо охорони та забезпечення безпеки, підтримання громадського порядку в судовій установі.

"Сьогодні на вас лежить відповідальність за безпеку кожного хто перебуває у судовій установі та на її території. Ваш обов»язок гідно та відповідально нести службу, попередити та унеможливити прояв неповаги до суду та порушення громадського порядку у будь-якому його прояві, – сказав Володимир Сюйва.

Особливу увагу просив звернути на заходи безпеки та пильності в умовах карантину.

Співробітники, які приступили до несення служби, забезпечені необхідними спеціальними засобами та засобами індивідуального захисту.

Згідно карантинних заходів, щоденно усі працівники та відвідувачі судової установи будуть проходити температурний скринінг та дезинфікування рук.

Голова Горохівського районного суду Галина Адамчук побажала співробітникам Служби судової охорони Волині професійності у виконанні покладених завдань та пильності в роботі.

Заступник начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Волинській області Світлана Демчук наголосила про підтримку та допомогу в питаннях розвитку Служби судової охорони та удосконаленні роботи районних суддів у співпраці з Службою судової охорони.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні